Rouwboeket of Rouwwerk

Bij De Bloemen Flow kunt u terecht voor een rouwboeket, rouwstuk, rouwarrangement. Voor u geliefde of dierbare wij maken echt alles vanuit ons hart, liefde en emotie. En alles in de nagedachtenis van de overledene. De Bloemen Flow behoort tot de beste rouwwerk en rouwstukken bloemisten van Nederland. Wij kunnen ook dierbare spullen verwerken in het rouwwerk zodat het nog persoonlijker wordt. De Bloemen Flow vertaald de gevoelens en wensen in een voor u zo mooi persoonlijk mogelijk rouwstuk. Ook als u dierbare met een koets wordt weggebracht dan zijn wij de rouwwerk bloemist op maat. Een van onze bloemisten hoort bij de top 20 van rouwwerk bloemist van Nederland. Dus wilt u met een gerust hart een mooi rouwwerk of rouwstuk laten maken kom naar De Bloemen Flow, Raadhuisplein 40 B te Heerhugowaard. U kunt ook bij ons ook terecht voor een mooi en liefdevol sympathie boeket voor de nabestaande.

Rouwwerkspecialist Nederland

Laatste eer of oprechte blijk van medeleven wij maken het mooiste rouwboeket voor u.

U moet afscheid nemen van een dierbaar persoon. Het liefst met het allermooiste rouwboeket. Wij vertalen uw gevoelens en wensen naar een passend arrangement bloemen.

Veel tijd om keuzes te maken krijgt u niet. Daarom maken wij die tijd wél voor u. In een persoonlijk gesprek kunt u ronduit vertellen. Of juist kort en krachtig aangeven wat u wilt. Wij zorgen hoe dan ook voor prachtig rouwboeketten, helemaal naar uw wens.

Voorbeelden bekijken rouwwerk en rouwstuk

Ter inspiratie kunt u in onze bloemenwinkel (Raadhuisplein 40 B te Heerhugowaard) niet alleen verse bloemen bekijken, maar ook diverse voorbeeldboeken doorbladeren. Hierin vindt u onder meer boeketten, bloemstukken en bloemenkransen, rouwkrans.

rouwboeketPersoonlijke toevoeging rouwwerk

Was de overleden persoon gek op zijn werk? Was het een muziekliefhebber, fanatiek sporter of enthousiaste taartenbakker? Indien gewenst verwerken wij iets kenmerkends in uw rouwboeket of -bloemstuk. Creatief, subtiel, persoonlijk.

Bel voor een persoonlijke afspraak voor een boeket met:

De Bloemen Flow 072 – 572 4414 Dat werkt prettig en snel.

Ook bezorgen wij door heel Nederland rouwwerk en rouwboeketten.